به وبلاگ احمدی خوش آمدید مدیر وبلاگ
کلبه اندیشه و احساس 1
بنـــــــر تبلیغاتی رایـــــگان 1
کشتی.کامیاران 1
ردیاب جی پی اس ماشین
ارم زوتی z300
جلو پنجره زوتی

پالنگان،کامیاران ،کردستان






 

مادر کردستانی که سوژه فیلم 'شیار 143' شد


 

سنندج - تارنمای 'آفتاب دل' به نقل از مشرق گزارشی از ' اخبر نیازپور' مادر شهید 'محمد جعفر رضایی' منتشر کرده است.   این گزارش آمده است: مادر کردستانی که سوژه فیلم «شیار 143» جبهه ای دیگر را روایت می کند، جبهه زنان صبور و شکیبایی که روزها را به امید بازگشت فرزند بی توقع سپری کردند، حقایق و واقعیت جنگ این بار با روایت «نرگس آبیار» به گونه ای تصویر شده که تاریخ آن سال ها را به گونه ای دیگر نمایان می کند. صبر و شکیبایی مادران در دوران دفاع مقدس از لایه های مغفول و مهجور مانده جنگ است که در این فیلم به خوبی می توان آن را مشاهده کرد.

در یک صبح پاییزی مهمان مادری شدیم اهل شهرستان بیجار کردستان که در خانه کوچکش چیزی جزء صفا و صمیمیت نبود. زینت خانه اش عکس و نام شهیدی بود که روی طاقچه اتاقش می درخشید. خانم اختر نیازپور مادر شهیدی است که 15 سال رادیوی کوچکش همنشین تنهاییش بود تا شاید 'رادیو بغداد' خبری از اسارت محمد جعفر برایش بگوید.

اختر نیازپور زنی است رنج کشیده، قدی خمیده دارد و عصا بر دست با لهجه ی شیرین کردی، فارسی صحبت می کند. وقتی صحبت از محمدجعفر رضایی، فرزند شهیدش به میان می آید صدایش می لرزد و برق چشمانش را می توان به وضوح دید. او در پاسخ به این سوال که چند سال در انتظار خبری از فرزندش بود، گفت: سواد ندارم به همین دلیل خیلی نمی توانم دقیق بگویم. در سال 61 به همراه 12 نفر از دوستانش که شش نفر آنها شهید و شش نفر دیگر به اسارت دشمن درآمدند و یک نفر دیگر از همرزمانش که به درجه جانبازی نائل آمد، به جبهه اعزام شدند. من 15 سال چشم انتظارش بودم. تابستان سال 76 پایانی بود بر چشم انتظاری 15 ساله ام. از پاره دلم محمد جعفر فقط چند تکه استخوان و پوتین هایش که لابه لای یک تکه پارچه سفید بود برایم آوردند.

تگ : مادر ,فیلم ,جعفر ,محمد ,نیازپور ,محمد جعفر ,اختر نیازپور ,سوژه فیلم ,مادر کردستانی ,نیازپور مادر



+ نوشته شده در دو شنبه 21 ارديبهشت 1394برچسب:,ساعت 22:45 توسط فردین احمدی |

 یاد باد آن روزگاران یاد باد...

عکس های جالب و بامزه, عکس خنده دار



+ نوشته شده در سه شنبه 13 ارديبهشت 1394برچسب:,ساعت 16:9 توسط فردین احمدی |

صدای فقر این خانواده کامیارانی تا آسمان بلند است

مساله فقر در کامیاران

شاهو خبر: از خیرین و افرادی که همیشه نیازمندان را درک کرده و به یاری آنان می شتابند در خواست می نماییم به همیاری این خانواده بشتابند تا منزلی که در آن ساکن هستند بر سرشان آوار نشود و فاجعه ایی انسانی به بار نیاید؛ زنی تنها با فرزندی بیمار و سه کودک و نوجوان جز یاری خواستن از همنوعانش چه کاری از دستش بر می آید.

به گزارش شاهو خبر؛ با همراهی رئیس کمیته امداد کامیاران برای دیدار با یکی از دهها خانوار بی سرپرست شهر کامیاران به منزلی در خیابان باغبانی مراجعه کردیم.

در همان لحظه ابتدایی که منزل آنان را دیدیم بی محابا برجایمان میخکوب شدیم، که چگونه در شهری که ساختمان های آن با بهترین مصالح و در خورشان شهروندان ساخته می شود اما چنین خانه ایی مخروبه و کاهگلی هنوز برجامانده و بر سر چند خانواده ایی که در آن زندگی را به سر می برند فرو نریخته است.

به قول یکی از خبرنگاران همراه هیئت کمیته امداد، چه کسی فکر می کرد در شهری چون کامیاران اصلا چنین خانه ایی با این نوع ساخت و آوار شده وجود داشته باشد و افرادی از سرناچاری در آن زندگی نمایند.

داخل خانه را که مشاهده کردیم دلمان به مانند دیوارهایش ترک خورد و سوختیم که چگونه این کودکان علاوه بر درد بی پدری باید درد نداری مطلق و زندگی در زیر کوهی از آوار را تحمل می نمایند.

مادر خانواده به همراه سه فرزندش در اتاقی نمناک، تنگ و تاریک گذران می کنند و در اتاقکی دیگر برادر شوهر با همسر و چهار فرزندش روزگار را با هم تقسیم می نمایند.

به علت نداشتن حمام و آشپزخانه در قسمتی از حیاط چند گونی را علم کرده حمامی با بشکه و لگنی ترتیب داده اند و انباری سیاه شده از مرور زمان نیز نقش مطبخ را برای این دو خانواده بازی می کند.

همسر این خانم کةدر کنار خیابان به دستفروشی مشغول بوده است چند ماه پیش بر اثر سکته قلبی از دنیا رفته و تنها نان آور آنان از میانشان کوچ کرده و حال دست یاری به سوی نهادهای امدادی و یاری رسان دراز کرده اند که بی بضاعت اند و ندار - چه دردی ست این نداری- .

مشکل این خانواده فراتر از نیازهای روزانه است و آن هزینه نگهداری فرزند بزرگشان است که به علت ابتلا به بیماری "فلج ذهنی" در آسایشگاهی در شهر قروه از وی نگهداری می شود و تمام یارانه این خانواده چهار نفره برای هزینه ماهیانه این نگهداری به حساب آسایشگاه مذکور واریز می گردد.

مادر خانواده در پاسخ به این سوال که مخارج روزانه خود را از کجا تامین می نمایند، می گوید: با بدبختی و نداری گذران می کنیم، زنی بی سرپرست با سه فرزند حتی یک ریال درآمد نداریم؛ کمیته امداد ماهیانه ای به ما پرداخت می کند اما این کمک هزینه مخارج یک هفته آمد و رفت دخترم به دبیرستان را نیز تامین نمی کند چه برسد به آنکه بخواهیم زندگی بخور و نمیری داشته باشیم.

وی در ادامه بیان می دارد: کمیته امداد آنچه که در توان دارد ما را یاری می دهد و از لحاظ معنوی بسیار به ما می رسند به گونه ایی که روحیه فرزندانم با دیدن مددجویان و مسئول کمیته امداد تقویت می شود، اما با هزینه های سرسام آور زندگی امروزی اگر چه شوهرم چندماهی نیست که فوت کرده ، کمرم شکسته و هر روز شرمنده فرزندانم هستم.

دختر بزرگ این خانواده از دانش آموزان ممتاز در کلاس اول دبیرستاناست، با چشمانی شرمگین و نگران، روزگار را از بهر آتیه بهتر نظاره گر است. لباس های مدرسه اش گرچه رنگ و رو رفته است اما تمیزی آن نشان از جهد در پوشاندن غم روزگارانی ست که عکس آن بر لباس نقش شده است.

"حبیب الله امانی" رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کامیاران با اظهار ناراحتی از وضعیت معیشتی و نیز خانه مخروبه این خانواده می گوید: با شنیدن فوت سرپرست خانواده به سراغ این خانوار آمده و حدالامکان کمک هایی برای تامین معاش روزانه شان انجام داده ایم، از طریق پرداختی بخش زکات مبلغ 500 هزار تومان کمک بلاعوض برای هزینه تحصیلی فرزندان به آنان پرداخته ایم.

وی افزود: با همکاری امام جمعه کامیاران جهت مساعدت در هزینه های آسایشگاه قروه که یکی از فرزندانشان به علت عارضه فلج ذهنی در آن محل نگهداری می شود، پیگیر شده ایم که از طریق دفتر امام جمعه قروه این هزینه پرداخت شود و یارانه این خانوار برای امور دیگرشان هزینه گردد.

امانی اظهار داشت: دست نیاز برای همیاری خیرین شهرستان کامیاران جهت یاری رسانی به نیازمندان دراز می کنیم و از آنان می خواهیم با کمیته امداد همکاری نمایند که انشالله بتوانیم منزل مسکونی این خانواده را بازسازی نماییم و آنان را از مخروبه نشینی نجات دهیم.

شاهو خبر به عنوان سایتی خبری تحلیلی که خبرها و گزارش های مربوط به شهرستان کامیاران را پوشش می دهد، به نوبه خود از خیرین و افرادی که همیشه نیازمندان را درک کرده و به یاری آنان می شتابند در خواست می نماید به همیاری این خانواده بشتابند تا منزلی که در آن ساکن هستند بر سرشان آوار نشود و فاجعه ایی انسانی به بار نیاید؛ زنی تنها با فرزندی بیمار و سه کودک و نوجوان جز یاری خواستن از همنوعانش چه کاری از دستش بر می آید؛ صدای فقر این خانواده تا آسمان بلند است، مددی...!

مساله فقر در کامیارانمساله فقر در کامیاران

مساله فقر در کامیارانمساله فقر در کامیاران

مساله فقر در کامیارانمساله فقر در کامیاران

مساله فقر در کامیارانمساله فقر در کامیاران

گزارشگر: احمدفاتحی



+ نوشته شده در شنبه 10 ارديبهشت 1394برچسب:,ساعت 15:49 توسط فردین احمدی |


برج های آب شاید تا کنون برای شما مفهومی غیر از یک برج آهنی نداشته اما گویا برخی کشورها تعصب خاصی روی این برج ها دارند. مثلا برج های آب تزیینی در آمریکا جایگاه ویژه ای در حافظه تاریخی این کشور دارند. آن ها هم به عنوان اموال عمومی و هم اثر هنری مربوط به جامعه محلی مطرح اند و نمایانگر هویت و مشخصات فرهنگی اجتماع حول خود هستند.

در ادامه برخی از عجیب ترین برج های آب آمریکا و دیگر کشورها را خواهیم دید:

 

برج,برج های آبی,عجیب‌ترین برج های آبی جهان

 برج کج، ایلینوی

 

برج,برج های آبی,عجیب‌ترین برج های آبی جهان

برج هلویی، کارولینای شمالی

 

برج,برج های آبی,عجیب‌ترین برج های آبی جهان

بزرگترین بطری سس گوجه فرنگی، ایلینوی

 

برج,برج های آبی,عجیب‌ترین برج های آبی جهان

خانه ای در ابرها، انگلیس

 

برج,برج های آبی,عجیب‌ترین برج های آبی جهان

برج ذرتی شکل، مینه سوتا

 

برج,برج های آبی,عجیب‌ترین برج های آبی جهان

برج هندوانه ای، تگزاس

 

برج,برج های آبی,عجیب‌ترین برج های آبی جهان

برج فرودگاهی، می سی سی پی

 

برج,برج های آبی,عجیب‌ترین برج های آبی جهان

برج آب اوهایو

 

برج,برج های آبی,عجیب‌ترین برج های آبی جهان

برج های کویت

 

برج,برج های آبی,عجیب‌ترین برج های آبی جهان

برج آب در دانمارک

 

برج,برج های آبی,عجیب‌ترین برج های آبی جهان

برج آب تسیخانوو، لهستان

 

برج,برج های آبی,عجیب‌ترین برج های آبی جهان

برج نعناع، ایلینوی

 

برج,برج های آبی,عجیب‌ترین برج های آبی جهان

بزرگترین قوری، آیوا

 

برج,برج های آبی,عجیب‌ترین برج های آبی جهان

بزرگترین فنجان چای، آیوا



+ نوشته شده در یک شنبه 10 ارديبهشت 1394برچسب:,ساعت 21:13 توسط فردین احمدی |

 پالنگان یکی از هفت روستای گردشگری کردستان است که چشمه‌ها و آبشارهای زیبا و دیدنی‌اش به تنهایی، بهانه‌ای برای سفر به این دیار ناشناخته و بکر را فراهم می‌سازد.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، روستای پالنگان یکی از زیباترین جاذبه‌های گردشگری استان کردستان در شهرستان کامیاران است روستایی به قدمت تاریخ یک قوم.....

روستایی که قدمت آن به زمان شاهان سامانی و صفویه، خاندان کلهر و اردلان‌ها باز می‌گردد روزهایی که هر چند امروز به تاریخ گذشتگانمان پیوسته اما آثار آن هرچند کم رنگ در میان تار و پود طبیعت زیبا و بکر این منطقه جلوه‌نمایی می‌کند.

پلنگان روستایی زیبا با خانه‌های پلکانی، روستایی که هر چند مانند شمال نامدار نیست اما سادگی و صمیمیت مردمان بی‌پیرایه‌ و مهربانش هر گردشگری را به سمت خود جذب می‌کند.

روستایی در دهستان ژاوه‌رود در غرب کامیاران در دره تنگی‌ور، روستایی که به گواه اهل فن قدمتی به درازی قبل از دین اسلام دارد.

پالنگان یکی از هفت روستای گردشگری استان کردستان است که چشمه‌ها و آبشارهای زیبا و دیدنیش به تنهایی، بهانه‌ای برای سفر به این دیار ناشناخته و بکر را لازم می‌سازد..

  

اینجا نه ماسوله و زنوزق است و نه گایکان اینجا پالنگان است، یکی از زیباترین روستاهای ایران زمین با سبک معماری ویژه پلکانی بام هر خانه حیاط خانه دیگر است.

رودخانه خروشان تنگی‌ور که بخش اعظم آب خود را از چشمه‌ها که در فاصله 700 تا 800 متری جنوب شرقی آبادی قرار دارند تأمین می‌کند از میان آبادی می‌گذرد آن را به دو قسمت تقسیم کرده است. آب گوارا و خوش طعم این رودخانه بعد از گذر از آبادی در حدود 120 متری غرب پالنگان به رودخانه پرآب سیروان می‌پیوندد.

به واسطه خصوصیات آب رودخانه تنگی‌ور و این چشمه‌ها، بزرگ‌ترین مجتمع‌های پرورش ماهی در کنار این روستا ساخته شده است که بیشتر گردشگران را به سمت خود جذب می‌کند.

قلعه پالنگان یکی از آثار تاریخی و دیدنی این روستای تاریخی است که در فاصله 800 متری جنوب شرقی دره تنگی‌ور و در محل چشمه‌های پرآب قرار گرفته و هنوز آثار و بقایای اتاق‌ها و پل‌های قدیمی آن پابرجاست.

آثار و یادمان‌های برجای مانده از این قلعه شامل یک لنگه دروازه از یک تخته سنگ بزرگ و پل‌های ساخته شده بر روی رودخانه است.

این قلعه مدت‌ها محل سکونت امرای کلهر بوده و بعدها نیز خاندان مشهور اردلان آن را جزو قلمرو و متصرفات خود قرار داده‌اند.

بر اساس شواهد این قلعه از زمان خسروخان اردلان در 594 هجری شمسی به تصرف خاندان اردلان درآمده و در سال 1066 هجری شمسی پس از حدود 472 سال میهمان‌داری حکام اردلان ویران می‌شود.

محقق و پژوهشگر هورام در مورد پیشینه این روستا می‌گوید: پالنگان کهن، در اصل شهری است که مکان و اقامت حاکمان متعدد بوده است.

علی صالحی در خصوص معنی لغوی پالنگان اظهار کرد: کلمه پالنگان در لغت نامه‌های معتبر کردی و هورامی بر گرفته از لغت پالو به معنی شهر، پایتخت، قلعه، دژو یا مکانی که دارای چشمه‌های جوشان است.

وی با اشاره به اینکه پالنگان در اصل قلعه و دژی محکمی است افزود: پالنگان قدیم در دوره‌های پیشین شهر بزرگی بوده که محل حکمرانی حاکمان متعدد در طول تاریخ بوده است.

این محقق و پژوهشگر هورامی افزود: پالنگان قدیم چون محل اقامت امیران و شهریاران در قدیم بوده، آثاری از وجود بازارچه، کتابخانه، مسجد و پل تاکنون در آن یافت شده است.

صالحی بیان کرد: پالنگان شامل دو بخش پالنگان ‌کهن که قدمتش به هزاره قبل از میلاد مسیح می‌رسد و پالنگان نو که قدمت آن به زمان حکومت صفویه باز می‌گردد، است.

وی افزود: پالنگان جدید که امروزه مردم بومی در آن سکونت دارند از زمان ساخت و اختراع سلاح گرم شکل گرفته است.

وی اضافه کرد: قلعه قدیمی پالنگان دارای دروازه ورودی بوده که در حال حاضر از آن سنگی به ارتفاع چند متر باقی مانده است که این سنگ مدرکی بر وجود دروازه در این قلعه است.

این محقق و پژوهشگر هورامی، مکان سنگ دروازه ورودی شهر پالنگان قدیم را، در 200 تا 300 متر بالاتر از پالنگان جدیدی عنوان کرد و بیان داشت: با وجود حفاری‌های غیرمجاز و سرقت آثاری که در قدیم در این مکان صورت گرفته احتمال می‌رود که قدمت پالنگان به خیلی قبل‌تر از قدمت ثبت شده آن باشد.

صالحی در خصوص فرمانروایانی که در این مکان حکومت کرده‌اند نیز اظهار کرد: در زمان صفویه پالنگان زیر حکومت اردلان‌ها بوده که با تغییر فرمانروایی‌ها حکومت‌های خضر، کلول، مامون بیگ و غیره در آن حکومت کرده‌اند.

وی تصریح کرد: از حکومت‌های غیر از اردلان که در این مکان حکومت کرده‌اند می‌توان به غیب‌الله بیگ، امیر اسکندر، درویش بیگ، الله‌وردی خان و صفوی‌خان و تعداد دیگر از حاکمان اشاره کرد.

محمد احمدی مسافری از دیار اصفهان نیز در مورد روستای پالنگان می‌گوید: این منطقه بسیار بکر و دست نخورده است.

وی افزود: از مناطق زیادی در کشور بازدید کرده‌ام اما یکی از زیباترین این مناطق همین روستای پالنگان است.

احمدی بیان داشت: سبک قدیمی خانه‌ها و پلکانی بودن معماری آنها در کنار دیگر جاذبه‌های گردشگری این منطقه جلوه‌های زیبایی است که من و خانواده‌ام را برای آمدن به این منطقه در سال‌های آینده تشویق کرده است.

وی خاطرنشان کرد: مجتمع پرورش ماهیان سردآبی نیز از دیگر جاذبه‌های این منطقه گردشگری است که در کنار زیبایی‌های طبیعی و دست‌ساز انسان مسافران و گردشگران را از نعمت خوردن یک ماهی کبابی لذیذ و خوشمزه بهره‌مند می‌کند.

سارا حسینی یکی دیگر از هموطنان ایران عزیزمان از خرم‌آباد است؛ وی جمع شدن این همه زیبایی را در یک نقطه شاهکار بی‌نظیری از خالق هستی می‌داند و می‌گوید: مهمان‌نوازی و صمیمیت مردم ساده و بی‌آلایش روستا نیز بسیار ارزشمند و قابل احترام است.

وی با بیان اینکه طبیعت کوهستانی و زیبای کردستان من و خانواده‌ام را هر ساله در فصول مختلف به این سمت می‌کشاند، افزود: مسافت طولانی راه را با گردش در مناطق بکر و زیبای این منطقه به ویژه در فصل اردیبهشت با جان دل می‌خریم.

وی ایجاد بسترهای لازم به ویژه توجه به بحث جاده‌ها را برای جذب گردشگران بیشتر به سمت این استان ضروری دانست و گفت: این استان واقعاً ظرفیت برای تبدیل شدن به یک قطب گردشگری را دارد و توجه بیش از پیش مسئولان به ایجاد زیرساخت‌های لازم در آن امری ضروری است.

انیس الیاسی از استان تهران را دوربین به دست در حالی که مشغول شکار لحظه‌های زیبا برای عکاسی است می‌بینم، وی نیز در مورد این روستای زیبا می‌گوید: اینجا ماسوله‌ای زیبا و دست نخورده است که دل و چشم هر بیننده را مهمان زیباترین جلوه‌های هستی می‌کند.

وی افزود: سفرهای زیادی به استان کردستان داشته‌ام، اما این نخستین بار است که از روستای پالنگان دیدن می‌کنم.

وی با بیان اینکه جای‌جای کردستان سرشار از جاذبه‌های بسیار زیبای طبیعی و تاریخی است، تصریح کرد: گشت و گذار در مناطق زیبا و بکر این منطقه همیشه برایم پر از لذت بوده است.

و حرف آخر...

بدون شک جای‌جای ایران اسلامی سرشار از جاذبه‌های بکر و دیدنی است که تنها با سفر و دیدن آن از نزدیک می‌توان به خوبی آن را درک کرد خبرگزاری فارس نیز به منظور معرفی این جاذبه‌های زیبا و با هدف توسعه گردشگری در مناطق مختلف اقدام به معرفی آنها در قالب این گزارشات کرده است.



+ نوشته شده در جمعه 13 ارديبهشت 1394برچسب:,ساعت 21:13 توسط فردین احمدی |




انتخابات شورای شهر کامیاران مهندس زاهد نباتی
انتخابات شورای شهر کامیاران مهندس زاهد نباتی
انتخابات شورای شهر کامیاران مهندس هوشنگ مهدی
انتخابات شورای شهر کامیاران مهندس هوشنگ مهدی
انتخابات شورای شهر کامیاران مهندس زاهد نباتی
انتخابات شورای شهر کامیاران مهندس زاهد نباتی
ثبت حریم 20 اثر تاریخی
ثبت ملی روستای پالنگان و روستای ژیوار
پالنگان، سفری بیادماندنی به یک روستای پله‌کانی
جشن نوروز در استان کردستان روستای پالنگان
گزارش یک گردشگر از تاریخ وطبیعت پالنگان
دوره ارتفاع و فضای معلق (مریوان)
مدیر وبلاگ
مسابقات کشتی به مناسبت جام رمضان در شهرستان کامیاران
جشنواره نوروزی پالنگان، از روایت شکست اهریمن تا معرفی جاذبه های گردشگری+تصویر
فاصله بین کامیاران و روستای پالنگان
پالنگان زیباتر از ماسوله+ عکس
عکسهایی از پالنگان 2
برگزاری مراسم پر شکوه فرهنگی و هنری نوروز در پالنگان + تصاویر
سفری به کردستان - روستای پالنگان (از دید یک مسافر)
عکسهایی از پالنگان
پالنگان،کامیاران ،کردستان
کتیبه تنگی بر هورامان
مسابقه دوستانه کامیاران و روانسر به میزبانی شهر روانسر برگزار شد
هنرمند سیدمحمد صفایی
خوا له خوش بو حه ق شناس
مدیر ولاگ
شعر در وصف معلم
راهیابی گروه هنرهای نمایشی توسکا به چهارمین جشنواره منطقه ای زاگروس
زیبا بودن
در کلبه ما رونق اگر نیست صفا هست
هرس کردن درختان فضای سبز و ایجاد فرم های جذاب و متنوع
گلکاری بسیار وسیع در سطح شهر بوشهر
پس لرزه های تئاتر کامیاران و گروه هنری توسکا